Over ons

 

Anneke van der Molen

Vanaf 2018 heb ik met Peter van der Lugt samengewerkt binnen Just Mediation. Anneke van der Molen We hebben veel klanten kunnen helpen met mediation: relatieproblemen, echtscheidingen maar ook alimentatieberekeningen. Naast mediation werk ik ook met ouders en kinderen in lastige situaties, waardoor ik inmiddels een schat aan ervaring heb opgebouwd in de ingewikkelde zaken die ook bij een scheiding de kop opsteken.
Ik ben sinds 2018 MfN-registermediator en ook als familiemediator geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast heb ik in het verleden als buurtbemiddelaar ervaring opgedaan met mediations. Door mijn werk in de jeugdhulpverlening heb ik een grote dosis inlevingsvermogen, compassie en begrip, maar ook geduld en het vermogen om bruggen te (laten) bouwen

 

Peter van der Lugt

Peter van der LugtNa een carrière van ruim 14 jaar als echtscheidingsmediator heb ik met ingang van 1 januari 2023 afscheid genomen van Just Mediation.  Niet alleen omdat ik met  71 jaar van mijn pensioen wil gaan genieten, maar ook door mijn  gezondheidssituatie.  Omdat ik de afgelopen vier jaren intensief met Anneke van der Molen heb samengewerkt, weet ik dat zij de juiste vrouw is om met Just Mediation verder te gaan. Anneke, héél veel succes.

 

Uit ervaring en door ons werk weten we wat er bij een echtscheiding op je afkomt. Daarom bieden wij als mediators een omgeving waarin jullie elkaar weer echt kunt zien en horen, omdat daar het begin ligt van de oplossing. Natuurlijk hebben we ook de deskundigheid en ervaring heb om je op de best mogelijke manier door de echtscheiding te leiden, ook als het gaat om de fiscale en juridische aspecten.

Netwerk

Just Mediation werkt binnen een netwerk. Anneke is onder meer lid van de “Nijkerkse Mediators”, en de Nederlandse Vereniging van Mediators. Onze collega’s / mediators helpen ons om scherp te blijven, en kunnen je desgewenst ook op andere gebieden als echtscheiding van dienst zijn.

Heb je een brug nodig waar nu een kloof is?

Als echtscheidingsbemiddelaar bij Just Mediation Nijkerk en omgeving kan ik jullie helpen in deze lastige tijd. Voor vragen kunnen jullie mij vrijblijvend bereiken via info@justmediation.nl of door het contactformulier in te vullen.

Helpt een brug bouwen waar nu een kloof is.Neem contact op