Over ons

Peter van der Lugt

Peter van der LugtMijn naam is Peter van der Lugt. Ik ben geboren in 1951. Ik heb op verschillende plaatsen in binnen- en buitenland gewoond, en gewerkt. Daardoor heb ik een brede werkervaring, zowel als zelfstandige als in loondienst. Sinds 2008 ben ik MfN Registermediator. Ik ben geregistreerd als familie mediator bij de Raad voor Rechtsbijstand én bij Het Juridisch Loket. Ik ben bij de Rechtbank in Arnhem geregistreerd als mediator voor familiezaken en ook voor strafrechtzaken. Daarnaast ben ik in Nijkerk actief als buurtbemiddelaar. Ik heb in de afgelopen veertig jaar veel meegemaakt, daardoor heb ik een grote dosis inlevingsvermogen, compassie en begrip, maar ook geduld, en het vermogen om bruggen te (laten) bouwen

Anneke van der Molen

Sinds 2018 werk ik samen met MfN-registermediator Anneke van der Molen. Anneke  van der Molen Anneke werkt veel met ouders en kinderen in lastige situaties, en heeft dus veel ervaring met de ingewikkelde zaken die bij een scheiding de kop opsteken.  Ook Anneke is als familiemediator geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand, en heeft in het verleden ook als buurtbemiddelaar ervaring opgedaan met mediations.

 

Samen Veel Ervaring

Uit ervaring en door ons werk weten we wat er bij een echtscheiding op je afkomt. Daarom bieden wij als mediators een omgeving waarin jullie elkaar weer echt kunt zien en horen, omdat daar het begin ligt van de oplossing. Natuurlijk hebben we ook de deskundigheid en ervaring heb om u op de best mogelijke manier door de echtscheiding te leiden, ook als het gaat om de fiscale en juridische aspecten.

 

Netwerk

Just Mediation werkt binnen een netwerk. Wij zijn onder meer lid van de “Nijkerkse Mediators”, de Nederlandse Vereniging van Mediators en de Vereniging van Online Mediators
Onze collega’s / mediators helpen ons om scherp te blijven, en kunnen u desgewenst ook op andere gebieden als echtscheiding van dienst zijn.

  • Anne JustMediationAnne de Vette is sinds 1998 coach, gevestigd in Amersfoort. Zij weet als geen ander  mensen door emotionele processen heen te begeleiden. Wij schakelen haar in als mensen nog niet ‘mediationrijp’ zijn: als het verdriet, de teleurstelling of de gekwetstheid te groot is om samen aan tafel te zitten en het proces van scheiden samen aan te gaan. Anne ondersteunt de ontwikkeling van ex-partner naar samen ouders blijven.

Heb je een brug nodig waar nu een kloof is?

Als echtscheidingsbemiddelaar bij Just Mediation Nijkerk en omgeving kan ik jullie helpen in deze lastige tijd. Voor vragen kunnen jullie ons vrijblijvend bereiken via info@justmediation.nl of door het contactformulier in te vullen.

Helpt een brug bouwen waar nu een kloof is.Neem contact op