Over ons

Peter van der Lugt

Peter van der LugtMijn naam is Peter van der Lugt. Ik ben geboren in 1951. Ik heb op verschillende plaatsen in binnen- en buitenland gewoond, en gewerkt. Daardoor heb ik een brede werkervaring, zowel als zelfstandige als in loondienst. Sinds 2008 ben ik MfN Registermediator. Ik ben geregistreerd als familie mediator bij de Raad voor Rechtsbijstand én bij Het Juridisch Loket. Ik ben bij de Rechtbank in Arnhem geregistreerd als mediator voor familiezaken en ook voor strafrechtzaken. Daarnaast ben ik in Nijkerk actief als buurtbemiddelaar. Ik heb in de afgelopen veertig jaar veel meegemaakt, daardoor heb ik een grote dosis inlevingsvermogen, compassie en begrip, maar ook geduld, en het vermogen om bruggen te (laten) bouwen

Ervaring

Uit eigen ervaring weet ik wat er bij een echtscheiding op je afkomt. Daarom bied ik als mediator een omgeving waarin jullie elkaar weer echt kunt zien en horen, omdat daar het begin ligt van de oplossing. Natuurlijk heb ik de deskundigheid en ervaring heb om u op de best mogelijke manier door de echtscheiding te leiden, ook als het gaat om de fiscale en juridische aspecten.

Netwerk

Just Mediation werkt binnen een netwerk. Ik ben onder meer lid van de “Nijkerkse Mediators”.
Mijn collega’s / mediators helpen mij om scherp te blijven, en kunnen u desgewenst ook op andere gebieden als echtscheiding van dienst zijn.

  • Anne JustMediationAnne de Vette is sinds 1998 coach, gevestigd in Amersfoort. Zij weet als geen ander  mensen door emotionele processen heen te begeleiden. Wij schakelen haar in als mensen nog niet ‘mediationrijp’ zijn: als het verdriet, de teleurstelling of de gekwetstheid te groot is om samen aan tafel te zitten en het proces van scheiden samen aan te gaan. Anne ondersteunt de ontwikkeling van ex-partner naar samen ouders blijven.
  • Judith JustMediationJudith Bos, Accent Mediation, is sinds 2002 mediator, MfN registermediator en onlinemediator gespecialiseerd in familie- en arbeidszaken. Daarnaast is zij werkzaam als jurist en vertrouwenspersoon, en is zij bestuurslid van de vereniging Online Mediators.

Heb je een brug nodig waar nu een kloof is?

Als echtscheidingsbemiddelaar bij Just Mediation Nijkerk en omgeving kan ik jullie helpen in deze lastige tijd. Voor vragen kunnen jullie ons vrijblijvend bereiken via info@justmediation.nl of door het contactformulier in te vullen.

Helpt een brug bouwen waar nu een kloof is.Neem contact op